HP ili Hewlett Packard je američka tvrtka koja je već godinama sinonim za kvalitetu i inovativan pristup tehnologijama koje olakšavaju rad u mnogim sferama poslovnog i privatnog života. Široka paleta proizvoda za urede, škole, državne institucije i kućanstvo olakšala je rad velikom broju ljudi i omogućila im najbolje rezultate u njihovim područjima.

HP printeri

HP je poznat po atraktivnom izgledu i odličnim performansama u digitalnom svijetu, kroz proizvodnju i distribuciju:

  • računala
  • laptopa
  • monitora 
  • slušalica
  • printera i pisača

Vrhunski višefunkcionalni proizvodi oduševit će i najzahtjevnijeg korisnika, a izbor pisača namijenjen je svim kategorijama potrošača.

Ako vam je potreban kućni printer, za potrebe vašeg školarca i jednostavne radnje poput skeniranja, printanja i kopiranja možete birati iz velikog izbora pisača koji su usmjereni baš na tu funkciju. Njihova je veličina prikladna svakoj kući, a cijena im je vrlo prihvatljiva.

HP toner
Za sve korisnike HP pisača, tvrtka je osigurala top proizvod kojim ćete biti izuzetno zadovoljni, a riječ je o HP toneru.

Želite li najbolje rješenje za vaš ured, slobodno odaberite neki vrhunski višenamjenski uređaj koji će pokriti sve vaše potrebe i omogućiti nesmetan rad te maksimalan učinak. Takvi su uređaji namijenjeni opetovanom korištenju, njihov je radni vijek izuzetno dug, i bez problema ispisuju veliku količinu stranica bez da morate brinuti o zamjeni spremnika – HP je preduhitrio potrebe svojih klijenata.

HP toner je proizvod na kojeg se možete osloniti

Za sve korisnike HP pisača, tvrtka je osigurala top proizvod kojim ćete biti izuzetno zadovoljni, a riječ je o HP toneru. Ako ste vlasnik uređaja, bez obzira je li riječ o klasičnom tintnom pisaču ili laserskom pisaču, najbolji izbor za vas su originalni proizvodi jer će pružiti najbolje performanse, a istovremeno neće napraviti štetu na vašem uređaju.

Laserski HP pisači najbolje rade u najboljim uvjetima, a to je kada ispisuje original toner HP. Zašto kupiti  HP toner? On će osigurati jednaku kvalitetu ispisa i na prvom i posljednjem primjerku jer na tonerima rade njihovi najbolji inženjeri. Osim toga, raspon boja i nijanse koje vam pruža originalni HP toner pružit će vam neopisivo zadovoljstvo.

HP brine o ekologiji

Postoji još nešto što morate znati o tvrtki i tonerima, a što je jako bitno svima nama jest činjenica da se toneri izrađuju od recikliranih materijala: HP koristi 1 milijun plastičnih boca dnevno za izradu svojih tonera. Također su vrlo osviješteni po pitanju emisije stakleničkih plinova i jedni su od rijetkih kompanija koja se može pohvaliti takvim projektima. Toner HP je uvijek dobar odabir jer dobivate proizvod koji je najbolji za printer i za planet.

Postovi iz iste kategorije: