Papaline kao poslastice za pse su postale vrlo popularne među vlasnicima pasa. Svi znamo da su psi čovjekovi najbolji prijatelji i da želimo samo najbolje za naše četveronožne ljubimce. To uključuje redovnu brigu, šetnje i igru, ali također i odabir prave hrane za naše pse. 

Bez obzira na pasminu, važno je da pažljivo biramo što naši psi jedu. Meso je osnovna hrana za pse, unatoč tome što su svejedi. Kako bi naši psi živjeli dug i kvalitetan život, ključno je osigurati im uravnotežene i hranjive obroke koji sadrže sve potrebne nutrijente. Osim mesa poput piletine i govedine, u prehranu pasa treba uključiti i ribu. Papaline za pse su odličan izbor za tu svrhu. 

Zašto psi vole papaline

Psi vole hranu koja se lako probavlja, a papaline za pse su izuzetno lako probavljive za njih. Pas će uživati u njihovom okusu. Papaline su slatkovodne ribe iz porodice sleđa, a ljudi ih također vole jesti. Kada se pripremaju tako da su prilagođene psećoj prehrani, osuše se i prodaju u sušenom obliku. 

Papaline za pse su slatkovodne ribe u sušenom obliku
Papaline za pse su slatkovodne ribe iz porodice sleđa i su izuzetno lako probavljive za pse. Kada se pripremaju tako da su prilagođene psećoj prehrani, osuše se i prodaju u sušenom obliku. 

Osim što imaju izvrstan okus, papaline za pse jačaju zagriz psa, a osiguravaju mu dovoljno omega-3 i omega-6 masnih kiselina te proteina. Sušene papaline za pse ne sadrže konzervanse i umjetna bojila, čineći ih idealnim dodatkom prehrani pasa.

Zašto su ove sušene ribe odličan izbor za psa

Papaline us pse su izvrstan izvor nutrijenata, poput omega-3 i omega-6 masnih kiselina te proteina, koji su ključni za zdrav razvoj pasa. Ipak, važno je napomenuti da one ne bi trebale biti zamjena za potpuni obrok, već ih treba koristiti kao grickalicu. 

Mogu li psi jesti sušenu ribu kao su papaline za pse?

Najbolje je dati ih psu između glavnih obroka kako bi mu pružili dodatno zadovoljstvo i osjećaj sitosti. Uz njih, važno je osigurati psu svježu vodu, jer su slane i mogu izazvati žeđ.

Gdje kupiti papaline za pse

Papaline za pse mogu se kupiti u mnogim trgovinama za kućne ljubimce. Dostupne su u različitim pakiranjima, a odabir ovisi o pasmini i veličini vašeg psa. Važno je uvijek paziti na njihovu kvalitetu papalina i osigurati da su proizvedene posebno za pse. 

Ukoliko niste sigurni smije li vaš pas konzumirati papaline za pse, preporuča se savjetovanje s veterinarom. Također, možete se dodatno oko svega raspitati i u trgovini za kućne ljubimce jer tamo radi educirano osoblje.

Postovi iz iste kategorije: