Ukoliko ste željni mirnog i opuštajućeg odmora tada je Thermana Laško odličan izbor za vas. Naime, Laško je poznato po velikom broju prirodnih bogatstava poput izvora termalne vode, bogate flore i faune te netaknutih krajolika koji pružaju mir i opuštanje. Ovisno o tome koje aktivnosti i koju vrstu odmora preferirate možete ostati u Thermani Laško. 

Tako možete uživati u ljekovitosti izvorske vode ili pak posjetiti brdo Hum koje je odlično za brdski biciklizam, ali i za sve zaljubljenike u zanimljivu i zaštićenu floru. Isto tako, Rečiška dolina odličan je izbor za sve planinare i one koje zanimaju stari rudnici do kojih se lako dolazi laganom vožnjom biciklom.

Jedinstven spa doživljaj

Kao i velik broj drugih termi i Thermana Laško svojim korisnicima nudi usluge wellnessa koje su vrlo raznolike i prilagođene osobnim potrebama i zahtjevima svih njihovih korisnika. U tom smislu ove terme u svom asortimanu nude:

  • Pivski wellness – tretmani se izvode s aktivnim sastojcima koji se koriste i u proizvodnji piva (žitarice,  islandska mahovina i crni sljez, echinecea, šišarke hmelja, ulja)
  • Medeni wellness – upotreba cvjetnog meda u različitim tretmanima

Osim pivskog i medenog wellnessa Thermana Laško svojim korisnicima nudi i tretmane koji se temelje na korištenju industrijske konoplje pa tako korisnici mogu isprobati masažu snopovima konoplje ili pak napraviti detoksikaciju konopljom.

Voda kao izvor zdravlja

Kao i sve terme i Thermana Laško poznata je po svojim izvorima ljekovite termalne vode. Njezini pozitivni učinci na tijelo dokazuju se i činjenicom da je ova termalna voda dobila odobrenje i za konzumaciju pa se tako preporuča pijenje do 2 litre ove vode dnevno. 

Ljekovita voda welnessa Thermana Laško.
Wellness Thermana Laško poznata je po svojim izvorima ljekovite termalne vode.
Izvor slike: Thermana Laško.

Kako bi termalna voda imala maksimalan učinak, valja ju prije gutanja kratko zadržati u ustima.

Aktualne akcije u Thermani Laško

Kako bi što većem broju korisnika koji ih žele posjetiti omogućili boravak po prihvatljivim cijenama, Thermana Laško pokrenula je promotivnu akciju od 15 % popusta. Ova akcija odnosi se na boravak u standardnim dvokrevetnim sobama s polupansionom. U cijenu je uključeno neograničeno korištenje bazena, besplatan Internet, wellness te brojne animacije i rekreacijske aktivnosti

Neograničeno korištenje bazena i wellnessa.

Osim toga, djeca mlađa od 5 godina ne plaćaju noćenje, dok se za djecu do 12 godina plaća umanjena cijena, ovisno o dobi djeteta (od 30 do 50 %). Kao dodatnu mogućnost Thermana Laško nudi i jednu noć gratis u slučaju rezerviranja 6 noćenja pa tako po cijeni šest noćenja možete ostati 7 noći.

Postovi iz iste kategorije: