Posjedovanje dodatnog prostora vrlo je važno svima pa tako i vozačima teretnih vozila, iako se možda ponekada čini da ga oni imaju dovoljno. Kako bi se riješio problem manjka prostora kod teretnih vozila ili pak olakšao prijevoz nekih predmeta koji zbog svojih velikih dimenzija ne stanu u njihov teretni prostor, proizvođači dodatnih dijelova za teretna vozila osmislili su krovne nosače za teretna vozila koji uvelike olakšavaju prijenos svih stvari. 

Ono što je važno napomenuti je činjenica da neka teretna vozila već imaju postavljene krovne nosače, dok je kod drugih potrebno kupiti krovne nosače i ostale dijelove uz pomoć kojih će se oni postaviti.

Brzo i jednostavno postavljanje na krov auta

Kada je se kupuju krovni nosači za teretna vozila velik je dio onih koji misle da je njihovo postavljanje vrlo komplicirano i dugotrajno, no to nije tako. Naime, ono što je potrebno za postavljanje je:

  • Držač krovnih nosača za teretna vozila 
  • Krovni nosači za teretna vozila

O potrebnim dodatnim dijelovima svakako će vas obavijestiti zaposlenici trgovine u kojoj kupujete, a u pakiranju nosača doći će i upute proizvođača o jednostavnom, sigurnom i brzom postavljanju pa ih je svakako dobro proučiti prije postavljanja te ih se pridržavati tijekom samog postavljanja.

Originalni i zamjenski dijelovi auto opreme

Kao i kada je riječ o krovnim nosačima za osobne automobile i kod krovnih nosača za teretna vozila postoje tipski modeli , ali i univerzalni. Univerzalni modeli sve su češći odabir velikog broja korisnika jer su u širokoj primjeni i moguće ih je pronaći u svim trgovinama dodatnom automobilskom opremom, a isto tako su i cjenovno prihvatljivija opcija od tipskih krovnih nosača. 

Kako je krovni nosač promijenio kombi.

S obzirom na jednaku učinkovitost obiju vrsta, možete izabrati bilo koji od njih i sigurno nećete pogriješiti.

Različiti materijali izrade auto opreme

Ukoliko se prilikom svoje kupnje krovnih nosača za teretna vozila odlučite za povoljniju opciju, univerzalne krovne nosače tada možete birati od kojeg će oni materijala biti napravljeni, a možete birati između:

  • Aluminijskih 
  • Čeličnih 
Čelični krovni nosači za teretna vozila.
Kod krovnih nosača za teretna vozila postoje tipski modeli , ali i univerzalni.

Za sve one koji će krovne nosače na svojim teretnim vozilima koristiti za prevoženje teških i glomaznih premeta, najbolja opcija su čelični krovni nosači jer su izdržljiviji od aluminijskih koji su namijenjeni za prenošenje nekih lakših predmeta. U svakom slučaju, ako niste sigurno što kupiti, provjerite s prodavačem i tražite ga neki savjet.

Postovi iz iste kategorije: