Kao jedan od omiljenih hobi sportova ističe se biciklizam, koji je unazad nekoliko godina posebno popularan i kod mlađih, i kod starijih generacija. Biciklizam nam omogućava zabavu vožnje, a pritom i laganu rekreaciju. Zbog toga je idealan hobi sport i nudi uživanje u ljepotama prirode. 

Problem se javlja prilikom prijevoza bicikli automobilom, jer je njihova vožnja u automobilu gotovo nemoguća misija. U tome će vam pomoći nosači za bicikle, koji se postavljaju na vaš automobil i omogućavaju siguran prijevoz.

Nosači za bicikle

Nosači za bicikle su posebno prilagođeni za postavljanje bicikli i omogućavaju njihov siguran prijevoz. Omogućavaju brzo postavljanje i skidanje, a prednost je što nude i sigurnosnu bravu. Tako ćete biti sigurni da nitko ne može skinuti bicikle s vašeg automobila bez ključa i u miru moći popiti kavu na odmorištu.

Nosači za bicikle za kuku automobila
Nosači za bicikle za kuku automobila

Budući da nitko ne želi vikend provesti u vožnji po gradu, mnogi odlaze na neke zanimljive lokacije u prirodi, poput vožnje oko jezera ili po šumi, oni predstavljaju najsigurniji način za vožnju bicikli do željene lokacije. Budući

Krovni nosači za bicikle

Postoje dvije vrste nosača, a jedna od njih su krovni nosači za bicikle. Kao što im ime govori, postavljaju se na krov i na njih se montiraju bicikle. Oni nude siguran prijevoz i najbolji su odabir jer:

  • ne zaklanjaju pogled vozača oko automobila
  • ne proširuju vozilo. 

Jedina mana je što morate paziti da prilikom vožnje ne krenete u neku garažu ili nizak tunel …

Nosači za kuku automobila

Nosači za bicikle mogu se montirati i na stražnju stranu automobila, na kuku. U ovom slučaju, problem je što:

  • produljuju automobil
  • onemogućavaju stražnju kameru ili parking senzore ako ih automobil ima

Upravo zbog toga nisu pretjerano popularni, osim ako često odlazite na putovanja, pa na krovu automobila imate krovnu kutiju.

Postavljanje bicikli na nosače

Samo postavljanje bicikli nije zahtjevno, no veoma je bitno da se držite uputstva prilikom postavljanja nosača. Morate biti sigurni da su pravilno postavljeni i da nema opasnosti od mogućeg pada.

Video: Nosač za bicikla SmartRider

Pad bicikle s automobila u vožnji može prouzročiti ozbiljne probleme. Prilikom vožnje bicikli na krovu, morate prilagoditi brzinu vožnje.

Nosači za bicikle online

U web trgovini Withcard dostupni su Nordrive i Smart Rider nosači za bicikle. Ove dvije poznate market nude visoko kvalitetne i sigurne proizvode, koji će vam omogućiti jednostavan i lak prijevoz bicikli automobilom. jednostavno odaberite one nosače koji vam najbolje odgovaraju i naručite ih u svega nekoliko minuta.

Postovi iz iste kategorije: