Nevjerojatno je što sve danas možemo naći u ponudi od dječjeg namještaja. Nema više običnih kada od plastike u kojima su se bebe kupale prije. Danas možete u svakom salonu namještaja ili dječjem dućanu naći prave pokretne kupke za bebe i djecu s mnoštvo mogućnosti. Dolaze s tipkama kojima možete regulirati toplinu vode i kotačićima koji istu kadu čine još zanimljivijim.

Jednako je s autićima i svim ostalim igračkama koje su predodređene za najmanje članove obitelji.

No, jedan komad pokućstva koji će uvijek biti potreban su dječje stolice. Bilo da se radi o stolicama za hranjenje ili za dodatno uređenje dječje sobe, na stranicama online salona namještaja Furnitura.hr možete pronaći sve što želite ili vam je potrebno. Konkretno za dječje stolice slijedite link https://www.furnitura.hr/djecje-stolice, putem kojeg smo sigurni da ćete pronaći ono što tražite.

Dječje stolice za hranjenje

Za djecu koja još ne mogu stabilno i nesmetano sjediti dok je vrijeme hranjenja, dječje stolice za hranjenje su idealno rješenje.

Tu je zapravo najvažnija udobnost i stabilnost. Također je vrlo važno da je sistem za pričvrstiti stolicu oko djeteta jednostavan. Stabilna dječja stolica će učiniti hranjenje jednostavnijim jer neće biti prostora za manevriranje. Udobna dječja stolica će učiniti hranjenje zabavnim i dobili ste savršenu kombinaciju. Čak ćete moći sudjelovati u razgovoru s ostalima za stolom.

Dječje stolice za hranjenje mogu biti i na kotačima

Poželjno bi bilo kupiti dječju stolicu koja ima dio za osloniti noge kako bi dijete još stabilnije sjedilo za vrijeme ručka. Idealni su sklopivi modeli dječjih stolica koji se mogu lako pospremiti iza vrata ili u nekom drugom uskom prostoru dok se ne koriste.

Taburei i ukrasne dječje stolice

Dječje sobe su također prostorija za igranje i druženje kad su im prijatelji u posjeti. Osim klasičnog namještaja za dječje spavaće sobe, svaku možete upotpuniti i dodatno ukrasiti ukrasnim dječjim stolicama ili tabureima svakakvih oblika i veličina.

Kako mala dječja soba ne bi izgledala još više zatrpano, savjetujemo da je upotpunite tabureom malih dimenzija, po mogućnosti nekog zanimljivog oblika. Na stranicama furnitura.hr možete pronaći dječje tabureiće u obliku životinja. Svaki tabure je također odlično spremište za igračke.

YouTube video
Toliko stvari na koje moramo paziti kad kupujemo namještaj za djećju sobu

Ukrasne dječje stolice su uglavnom napravljene od plastike tako da i mališani mogu raditi novi raspored u svojoj sobi kad to požele. Možete naručiti ukrasne stolice s najdražim likovima iz crtića ili višebojne za još šareniji ugođaj.

Izbor koji nam je dostupan danas kad je u pitanju namještaj čini svako preuređenje zabavnim i jedinstvenim. Nema potrebe za očajavanjem ako ne nalazite baš ono što tražite jer se sve može naručiti i po specijalnim dimenzijama. Naš savjet je da uživate, pogotovo kad se radi o dječjoj sobi, jer će to biti prostor samo za vašu djecu dugi niz godina.

Postovi iz iste kategorije: