Ako pitate dizajnere i stručnjake za uređenje interijera, reći će vam da im je najmrži dio uređenja upravo garderobni ormar, odnosno garderoba.

San svake žene, vjerojatno potajni san i nekolicine muškaraca, je imati sve svoje krpice i dodatke koji uljepšavaju krpice, na jednom mjestu. Iako se sve može nalaziti na jednom mjestu, garderobni prostor ili garderobni ormar je najčešće najmanje uredan dio kuće.

Ne tako jednostavna kupovina

Kad se radi o namještaju, kupovina ormara ili garderobnog prostora je najmanje zabavna. Obilazite razne dućane namještaja, nijedan salon nema iste predmete za ponuditi pa da možete usporediti, a na kraju se sve svede na to da ste kupili jedan veliki komad namještaja u koji ćete spremiti veliki dio garderobe i zatvoriti ga. Plus što garderobni ormari uopće ne spadaju u skupinu jeftinijih komada namještaja.

ormari

Garderobni ormar tada postaje zatvorena kutija koja može uljepšati prostor ili imati skroz drugačiji učinak.

Jednostavna kupovina na furnitura.hr

Furnitura.hr je online trgovina namještaja s najvećim izborom na jednom mjestu i vrlo privlačnim uvjetima dostave. Za sve one koji žele vidjeti svoj kupljeni predmet prije nego je dostavljen, također imamo opciju online kupovine i direktno preuzimanje namještaja.

Kod nas možete pronaći garderobni ormar za sve vaše potrebe. U bogatoj ponudi nudimo i klizni garderobni ormar uz pomoću kojeg možete znatno uložiti na prostoru.

Ako planirate preurediti garderobni prostor, savjetujemo da ne preskočite sljedeće. Uzmite u obzir u kojoj prostoriji ćete postaviti svoj novi garderobni prostor, te koju količinu odjeće i dodataka namjeravate spremiti u njega.

Osim toga, ako ste naručili svoj garderobni ormar po mjeri, uzmite u obzir da je optimalna dubina ormara 60 cm. Ono naizgled nevažno, no u stvarnosti jako važno, je prema kuda će se taj ormar otvarati (ako ne uzimate klizni garderobni ormar) i hoće li biti u prostoriji dovoljno prostora za otvorena vrata od ormara.

Zašto izabrati klizni garderobni ormar?

Već smo naveli kako je važno imati na umu prostor u kojem će se garderobni ormar smjestiti te da imate dovoljno mjesta za otvoriti ga. U slučaju da namjeravate kupiti ili naručiti po mjeri klizni garderobni ormar, tu brigu možete lagano precrtati s liste. Ono što je u ovom slučaju važno jest osigurati prostor od otprilike 90 cm oko vas u kojem ćete se moći nesmetano spremati i kretati.

ormari

Osim što uvelike štede na prostoru, klizni garderobni ormar najčešće dolazi s ugrađenim ogledalom na jednom od kliznih vrata, što znači da vam ne treba poseban dio zida za ogledalo. Tu ste također znatno uštedjeli.

Pronađite već danas idealno rješenje za vašu garderobu, u našoj širokoj ponudi s besplatnom dostavom za sve kupovine iznad 4.999,00 kn.

Postovi iz iste kategorije: