Apple je jedan od najpoznatijih proizvođača razne tehnologije, a iPhone je njihov smartphone. Svi koji prate tehnologiju znaju da su cijene Appleovih proizvoda veoma visoke, te upravo zbog toga maske za iPhone uređaje su obavezan dodatak svakog korisnika. Zbog sve većih ekrana i mobitela osjetljivijih na padove, industrija maskica je procvala.

Do prije nekoliko godina one nisu bile potrebne, jer bi se mobiteli rijetko uništavali bez njih. Danas je stvar sasvim drugačija i maskice za mobitele su neophodne kako biste bili sigurni da se oni neće uništiti. Kroz daljnji tekst uputit ćemo vas u dvije najpoznatije vrste maskica, istaknuti koje su prednosti i mane svake od njih, te gdje ih možete kupiti po najpovoljnijim cijenama

Preklopne maske za iPhone

Preklopne maskice su oduvijek bile hit i odlična zaštita za uređaj. Budući da kada je maskica preklopljena štiti i ekran uređaja, ova maskica je najbolja zaštita za uređaj. Problem kod preklopne maske za iPhone je nezgodno korištenje.

Silikonske maske za iPhone
Odlične maske za iPhone

Naime, svaki puta kada planirate koristiti uređaj, morate ju rasklopiti. Problem se javlja i kod slikanja stražnjom kamerom, gdje morate dodatno pridržavati maskicu da se ne preklopi i blokira kameru. Sve ovo dovodi do nezgodnog korištenja i mogućnosti pada mobitela, koje kod otvorene maskice može biti kobno.

Silikonska maskica za mobitel

Pravi hit zbog jeftine cijene i odlične apsorpcije udarca kod pada uređaja su silikonske maske za iPhone. One ne otežavaju korištenje, ne utječu na dizajn mobitela, te odlično štite kod padova. Nedostatak je što ne pružaju nikakvu zaštitu za ekran, te bi se prilikom njihovog korištenja trebala koristiti i dodatna zaštita ekrana.

YouTube video

Tu vam može pomoći dodatno staklo za ekran, koje se jednostavno nakon čišćenja ekrana samo lijepi na njega i pruža zaštitu od grebanja, udarca i sličnih stvari koje bi mogle prouzročiti oštećenja. Silikonske maskice su jeftinije od preklopnih, te pružaju odličnu zaštitu uređaja i jednostavno korištenje. Jedini minus je što ne pružaju nikakvu zaštitu ekrana, no i to se može riješiti s korištenjem dodatnog stakla za ekran.

Jeftine maskice za iPhone

Kupnja u raznim web trgovina obično je puno isplativiji način da pronađete odlične maske za iPhone. Osim toga, online trgovine nude i znatno veći izbor maskica od klasičnih, te svatko može pronaći nešto za sebe. Jednostavno odaberete maskicu koja vam se sviđa, obratite pozornost na to da odaberete odgovarajući model mobitela i naručite. U nekoliko dana maskica će stići na vašu kućnu adresu!

Postovi iz iste kategorije: