Samsung mobiteli su uz Apple i Huawei najzastupljeniji na tržištu. To i ne čudi s obzirom na to da oni proizvode jedne od najboljih modela mobitela već dugi niz godina. Snažne specifikacije, velik ekran sa snažnim bojama, odlične kamere i dizajn su samo neki epiteti koje možemo reći za top modele Samsunga. 

Servis ekrana Samsung mobitela
Prilikom pada uređaja, najpogođeniji dio je ekran.

Zbog sve češćeg korištenja mobitela, koji je uvijek uz nas, danas su česti kvarovi koji dolaze kao posljedica nesreća. U slučaju da vam je mobitel pao i rabio se je ekran ili se baterija prebrzo prazni, potreban vam je Samsung mobitel servis.

Servis baterije mobitela Samsung

Jedan od najčešćih kvarova do kojeg dolazi bez potrebe za oštećenjem mobitela je kvar baterije. Budući da se danas mobiteli koriste tijekom cijelog dana, baterija prolazi mnogo ciklusa punjenja u kratko vrijeme i postalo je sasvim normalno da mobitel punimo više puta dnevno. 

Kao i svaki drugi dio mobitela , baterija ima odgovarajući rok trajanja, te s godinama gubi svoj kapacitet. U slučaju da vam je baterija u kvaru, Samsung mobitel servis će zamijeniti bateriju i vratiti vam staru ergonomiju korištenja.

Kako produljiti vijek trajanja baterije?

Postoje načini da što više očuvate bateriju i pobrinete se da produljite njen vijek trajanja. U tome će vam pomoći:

  • Gašenje aplikacija na mobitelu koje ne koristite
  • Punjenje mobitela do 100%
  • Korištenje isključivo original punjača

Servis ekrana Samsung mobitela

Prilikom pada uređaja, najpogođeniji dio je ekran. Ako mobitel nije prikladno zaštićen, svaki pad može biti veoma opasan i prouzročiti pucanje ekrana. U tom slučaju, potrebno ga je zamijeniti, kako biste mogli koristiti mobitel. Samsung mobitel servis Gizzmo će u veoma kratkom roku zamijeniti ekran vašeg uređaja s novim, originalnim ekranom.

Tako će vaš mobitel biti ponovno kao i prvoga dana, no nemojte zaboraviti kupiti maskicu i zaštitno staklo te dodatno zaštititi mobitel.

Gizzmo servis za Samsung mobitele

Gizzmo Samsung mobitel servis pomoći će vam s raznim kvarovima na vašim uređajima, a popravlja sve modele, poput:

Donesite svoj mobitel na dijagnostiku, a za vrijeme popravka, po potrebi ćete dobiti zamjenski mobitel i tako biti sigurni da nećete propustiti niti jedan poziv. 

Za razliku od raznih, sumnjivih servisa, Gizzmo na sve popravke nudi najmanje 90 dana jamstva i rezervni dijelovi su isključivo originalni. Tako ćete imati jednaku ugodnost korištenja mobitela. Nakon servisa dobivate i posebne pogodnosti za kupnju opreme i zaštite za uređaj u gizzmo.si web trgovini.

Postovi iz iste kategorije: