Iako mnogi smatraju kako je kupovina dobrog motocikla najvažnija stvar u motociklizmu, tome ipak nije tako. Naime, najvažnija je ipak sigurnost koju omogućuje kvalitetna i adekvatna motociklistička oprema poput motorističkih rukavica, motorističkih hlača, motorističke kacige. 

Iako je sva zaštitna motociklistička oprema vrlo važna, motoristička kaciga je po mišljenju brojnih stručnjaka ipak najvažnija jer čuva glavu motociklista od mogućih kobnih ozljeda.

Najbrže rastući brend zaštitne opreme

Kraljice među kacigama su kvalitetne motorističke kacige LS2, kacige novog i mladog, ali jednog od najbrže rastućih brendova moto opreme na svijetu. Istraživanja pokazuju kao su u posljednjih nekoliko godina upravo motorističke kacige LS2 među najprodavanijim u zemljama Europske unije, a od 2013. godine i u Hrvatskoj gdje ih je kupilo oko 16 000 kupaca. 

Motorističke kacige
Iako je sva zaštitna motociklistička oprema vrlo važna, motoristička kaciga je po mišljenju brojnih stručnjaka ipak najvažnija

Duga povijest i tradicija moto tvrtke LS2

Povijest LS motorističkih kaciga započinje 1990. godine kada je krenula njihova proizvodnja u Kini. Godina koja je obilježena velikim rastom ove tvrtke je 2007. godina kada je kineska tvrtka MHR Helmet Co. Ltd osnovala svoju poslovnicu u Španjolskoj i angažirala vrhunske europske i američke dizajnere, tehnološke i marketinške stručnjake kako bi unaprijedila prodaju.

Rezultati njihovih napora ubrzo su postali vidljivi, a u samo 5 godina izrasli su u svjetski poznat brend motorističkih kaciga čija je okosnica poslovanja sigurnost motociklista.

Asortiman moto opreme koji se može pronaći u Hrvatskoj

Motorističke kacige LS2 možete kupiti i u Hrvatskoj. Postoji širok asortiman ovog brenda za sve ljubitelje motociklizma. Naći se može nekoliko modela poput:

  • Zatvorenih 
  • Modularnih 
  • Cross modela
  • Otvorenih
  • Modela za djecu

Također se u ponudi mogu pronaći i viziri, rezervni dijelovi i komunikacijski uređaji prilagođeni njima. 

Sve motorističke kacige LS2 imaju unutrašnju podstavu koja je odvojiva i koja se može prati te su sve testirane i homologirane u skladu sa zakonskim propisima u Europskoj uniji i u Hrvatskoj.

Stoga, bez obzira jeste li povremeni gradski vozač skutera ili motociklist koji redovno prelazi nekoliko stotina kilometara tijekom svojih putovanja, u asortimanu motorističkih kaciga LS2 sigurno ćete pronaći idealnu kacigu koja će vam pružiti potrebnu zaštitu i udobnost koja je nužna za svakog motorista, bez obzira na njegovo iskustvo i broj prijeđenih kilometara. Cijene su im relativno pristupačne, ali ono u što možete biti sigurni je njihova kvaliteta koja vam može spasiti život.

Postovi iz iste kategorije: