S dolaskom toplijeg vremena se na cestama može vidjeti sve više vozača motocikala. Kao i vozači automobila, oni također moraju redoviti ulagati u moto opremu kako bi im sve ispravno funkcioniralo. Također, većina vozača ima i određene brendove kojima vjeruje te se kada je to moguće, odlučuje na kupnju njihove robe.

Motul je tako jedan od brendova koji je mnogim vozačima motocikala jedan od takvih kojima vjeruju. Riječ je o globalnoj francuskoj tvrtki koja razvija, proizvodi i distrubuira maziva za motore motocikala.

Još malo o ovoj moto tvrtki

O kvaliteti Motul tvrtke za motocikle dovoljno govori činjenica da je osnovana davne 1853. g. u New Yorku. U početku su proizvodili maziva samo za SAD, a nakon odličnog uspjeha na domaćem tržištu, 1920. g. su se okrenuli i prema stranom tržištu. 

1932.g. je dogovorena distribucija Motul proizvoda u Francuskoj. Tvrtka je također poznata i po tome što je 1953.g. proizvela Motul Century, odnosno prvo multigradno motorno ulje na europskom tržištu. 1957.g. tvrtka je svoje ime preimenovala u Motul S.A.

Motul motoristična oprema
O kvaliteti Motul tvrtke za motocikle dovoljno govori činjenica da je osnovana davne 1853.

Sponzorstva u moto industriji

Motul je potpisao brojna sponzorstva u moto industriji. Specijalizirao se za sintetička motorna ulja te je postao glavni dobavljač takvih proizvoda za razne ekipe i utrke, kao što su: MotoGP, Word Rally Championship, Le Mans 24 sata itd. Najveći uspjeh sponzorstva dogodio se 1977.g., kada je Takazumi Katayama osvojio titulu prvaka u utrci Motorcycle World Champion.

Ova sponzorstva dovela su do toga da su Motul moto proizvodi prepoznati diljem svijeta te da se za njih odlučuju profesionalci, ali i razni amateri koji traže kvalitetu.

Motul u moto industriji
Motul je potpisao brojna sponzorstva u moto industriji.

Motul nudi visoku moto tehnologiju

Motul odlikuje želja i predanost u stvaranju izuzetno kvalitetnih proizvoda za motocikle, ali i kasnije tijekom distribucije, kontakta s kupcima i slično. Zbog toga, danas kada kupite neki Motul moto proizvod, možete biti sigurni da ste kupili vrlo kvalitetan komad na čije istraživanje i usavršavanje je utrošeno jako puno vremena. A činjenica da se taj proizvod na kraju i našao na tržištu dovoljno govori o kvaliteti njihovih proizvoda.

Njihove proizvode danas možete kupiti u brojnim fizičkim trgovinama s moto opremom, ali i sve više online trgovina nudi Motul proizvode za motocikle. Stoga, kada tražite kvalitetu, ne morate daleko tražiti. Odaberite Motul jer vam kupnja njihovih proizvoda prije svega jamči upravo to: kvalitetu i pouzdanost.

Motul proizvodi za motocikle
Motul odlikuje želja i predanost u stvaranju izuzetno kvalitetnih proizvoda za motocikle.

Postovi iz iste kategorije: