Iako je darivanje zaista lijep osjećaj i hvalevrijedna gesta, mnogi se u tom slučaju nađu u velikoj nedoumici što kupiti dragoj osobi, bilo da se radilo o rođendanima, godišnjicama, Valentinovu, Božiću ili pak nekoj drugoj prigodi. 

Ukoliko ste od onih koji vole darivati originalne poklone tada pomoć možete potražiti u darovnim trgovinama ili još bolje, takav dar za ženu ili drugu voljenu osobu možete izraditi i sami. Ako niste takav tip, u nastavku vam donosimo prijedloge nešto klasičnijih poklona s kojima ne možete pogriješiti.

Poklon za ljubavnu partnericu

Kada su u pitanju darovi za žene s kojim nećete pogriješiti, parfemi su uvijek odlična opcija. Posebno ćete obradovati vašu voljenu žensku osobu ukoliko joj kupite parfem posebnih mirisnih nota koje su nesvakidašnje i zbog kojeg će se svi okretati za njom. 

Zbog posebnih i ekskluzivnih sastojaka u parfemu vaša djevojka ili supruga osjećat će se posebno dok ga bude nosila. Isto tako, kao prijedlog dara za ženu ističu se i ekskluzivni ruževi za usne, opuštajuća ulja za masažu, kupke ili pak vikend za dvoje.

Odabir poklona za žene
Nešto lakši odabir poklona za ženu je onaj za vašu prijateljicu ili kolegicu s posla ili fakulteta.

Što kupiti prijateljicama

Nešto lakši odabir poklona za ženu je onaj za vašu prijateljicu ili kolegicu s posla ili fakulteta. Tome je tako jer je vrlo vjerojatno da se s tim ženama nešto više družite te ste upoznati s njihovim sklonostima, ali ipak evo i nekih prijedloga što darovati prijateljici ili kolegici:

  • palete sjenila (ukoliko je zaljubljenica u šminku)
  • make-up set kistova za šminkanje
  • kvalitetan balzam za usne
  • kvalitetna krema za ruke
  • kvalitetna maskara
  • mirisna kupka za kadu
  • lak za nokte u njezinoj omiljenoj nijansi
Razveselite dragu osobu unikatnim poklonom

Darujte majku

Majke su najvažnije žene u životima brojnih ljudi stoga mnogi razmišljaju i o darovima za žene majke. Savjetuje se da za njih pronađete neki neočekivan poklon kao što je primjerice električna, sonična četka za čišćenja lica koja će pomoći u sprječavanju preuranjenog starenja. Uz četku za čišćenje lica odličan poklon za ženu je i luksuzna krema za lice, serum za lice ili set ampula za lice. Također, možete joj pokloniti i luksuzni parfem ili pak poklon setove koji u sebi sadrže toaletnu vodu, mirisni gel za tuširanje i kremu za tijelo. A sve to će sigurno svaku majku oboriti s nogu, posebno jer su takvi pokloni zapravo iskazi brige o njima.

Postovi iz iste kategorije: