Majice su među najbitnijim odjevnim predmetima na svijetu zbog svoje praktičnosti i održavanju s jedne strane, a toliko mogućnosti i kreacija između kojih možete odabrati s druge. Majice mogu biti i idealan dar jer će ih osobe kojima ih poklonite sigurno nositi, posebno ako se potrudite pronaći one koje će odražavati njihov stil. Naš savjet je kupi majicu online i personaliziraj ju. Tako ćeš pokazati tko si i nositi potpuno unikatnu majicu.

Majice
Majice su među najbitnijim odjevnim predmetima na svijetu

Iako postoji puno modela majica na tržištu i nije teško pronaći lijepu majicu za dar, izrada majica je osobniji poklon koji vam daje šansu da poklonite majicu koja je u potpunosti izrađena po ukusu osobe koja prima poklon. Zašto se i vi ne bi okušali u izradi ovog efektnog poklona za sebe ili svoje bližnje i to jednostavnom kupnjom majice online.

Kako kupiti personaliziranu majicu?

Kupnja personalizirane majice danas je moguća čak i online, što je vrlo veliko plus za ljude koji su jako zaposleni ili koji iz nekog razloga teško pronalaze vremena za to. Online trgovine imaju odlične stranice za izradu majica na kojima možete naći mnoštvo primjera kako one izgledaju, a možete dobiti i inspiraciju gledajući druge radove.

Zbog toga, kupi majicu na internetu i odaberi iz širokog asortimana dizajna ili je u potpunosti personaliziraj vlastitim tekstom i slikom. Ako niste sigurni što izabrati uvijek postoji i kategorija popularnih majica koja će vam olakšati dvojbu.

Majica može biti podloga gotovo za sve: 

  • natpise
  • slike
  • citate
  • mnogo toga drugog

Majicu možete oslikati i obostrano, a sami birate boju podloge za sliku. Što se tiče fotografija, one su odličan izbor, posebno ako su u pitanju dragi ljudi ili uspomene, ali takve slike moraju biti odlične kvalitete da bi se dobro otisnule na majicu.

YouTube video

Kreativnost prilikom izrade majice

Sada kada znate koliko zabavan može biti personalizirani poklon pa ste odlučili kupiti majicu online i izraditi svoju vlastitu kreaciju slobodno se bacite na posao. Pronađite online trgovinu koja vam odgovara i upustite se i avanturu izrade svoje vlastite kreacije.

Odaberite veličinu po uputama na stranici, izaberite vrstu majice i boju tkanine te pomoću jednostavnog alate složite svoju idealnu majicu. Izaberite poruku, natpis ili citat koji volite, dodajte željenu fotografiju ili grafit i to je to. Majica će dostavom sama pronaći put do vas, a jedino što vi trebate je pokloniti osobi do koje vam je stalo, čak i kad ste u pitanju vi sami.

Postovi iz iste kategorije: