Satovi su jedan od omiljenih vrsta nakita i među muškarcima i među ženama. I dok je dizajn muških satova relativno jednostavan i koncentriran na što više mogućnosti u što elegantnijem izdanju, ženski satovi se mogu pronaći u nizu različitih verzija koje biranje sata čine teškom misijom.

No, mnogim ženama će upravo činjenica da imaju ogroman asortiman različitih modela biti prednost jer će tako lakše pronaći idealan model za sebe.

Satovi za svaki dan

Kada se biraju ženski satovi ( https://rocneure.si/zenske-ure ), važno je razmisliti o tome koji je vaš stil i što od sata želite. Ako su vam osim prikaza vremena bitne i dodatne funkcije, onda je najbolje razmisliti o nekoj vrsti pametnog sata. Mnoge verzije dolaze u elegantnim dizajnima koje je moguće nositi i uz elegantnije kombinacije, a putem mobilnih aplikacija omogućuju uvid u razne stvari. 

Ako vam to pak nije bitno, onda je uvijek dobro odabrati jednostavan minimalistički ženski sat, koji ćete lako kombinirati s raznim odjevnim kombinacijama. Općeniti savjeti su:

  •  izbjegavanje jarkih boja
  •  zbjegavanje upadljivih detalja

No, ako vas takve stvari vesele, onda pustite mašti na volju.

Elegancija i stil u svakoj prigodi

Kada se radi o svečanim prigodama, ženski satovi gotovo pa da se izbjegavaju. Klasičan sat zamjenjuje se nekom verzijom koja sliči elegantnom nakitu u obliku narukvice. S jedne strane, možete se odlučiti za verzije koje podsjećaju na jednostavne i elegantne metalne narukvice i ne privlače mnogo pozornosti. 

YouTube video

Takvi se ženski satovi mogu uklopiti uz mnoge različite kombinacije torbica i ostalog nakita. Ipak, želite li privući pozornost, odaberite model koji umjesto klasičnih remenčića ima pravu narukvicu. Takvi ženski satovi odličan su modni dodatak, no ne planirate li pažljivo, uvelike vam mogu ograničiti to koji nakit možete nositi uz njega.

Ženski sat za svaku priliku

Danas je kupnja sata mnogo manji izdatak no što je to bio prije, pa si lako možete priuštiti imati i nekoliko modela. Ipak, imajte na umu kako je kvaliteta veoma bitna, jer je kupovina nekvalitetnog sata bacanje novca u vjetar. 

Uz to, već i sama promjena remenčića na ženskom satu može značiti puno, jer će vam omogućiti da u stari sat udahnete novi život i date mu nov izgled. Uz to, imajte na umu kako ženski satovi često znaju biti natrpani detaljima koji vam se na prvu mogu činiti simpatičnima, no taj sat čine teškim za kombiniranje u vaš stil odijevanja.

Prečitajte još članak: Puloveri su svevremenski hit.

Postovi iz iste kategorije: