Svijet ženskih majica prepun je različitih komada kojima možete izraziti svoj osobni stil. Ipak, postoje neke ženske majice koje su baza svakog ormara, bez obzira na starost i stil, koje biste svakako trebali imati u ormaru. 

Trgovine odjećom danas su pune različitih modela koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije. A kako stvoriti kvalitetnu bazu modela u svom ormaru, naučite uz nekoliko jednostavnih trikova.

Birajte kvalitetu odjeće

Prije svega, bez obzira za koju prigodu kupujete ženske majice, svakako imajte na umu kako je uvijek važno odabrati kvalitetu. Obratite pozornost na način na koji je majica krojena i šivana, ali i na materijale koji su za nju korišteni. 

Idealno je odabrati prirodne materijale, kao što su:

  • Pamuk
  • Lan

Oni su vrlo prozračni pa ćete se u njima osjećati lagodnije. Mali postotak elastina također nije naodmet radi lakšeg kretanja, no provjerite je li smjer rastezanja materijala na svim dijelovima majice isti. Ako nije, nakon nekoliko pranja, takva ženska majica bi mogla izgubiti svoj oblik!

Bazni komadi odjevnih predmeta

Bez obzira koliko imate godina i koji je vaš stil, postoje neki bazni komadi koje biste uvijek trebali imati u ormaru. Klasične ženske majice kratkih rukava jedan su od takvih komada. Najbolje je odabrati neku od neutralnih boja poput bijele, sive, crne ili boje kože, bez uzoraka, te što klasičniji kroj. 

YouTube video

Takvu žensku majicu možete kombinirati uz mnoštvo drugih odjevnih predmete – od traperica i sportskih hlača pa sve do nešto opuštenije kombinacije s hlačama od odijela. Uz takve modele, svoj ormar obogatite i barem jednom ženskom majicom dugih rukava, jednostavnim toplim džemperom i ženskom majicom bez rukava ili na bratelice.

Izbjegavajte mnogo trendi ženskih majica

Iako je često teško odoljeti kupnji ženskih majica u stilovima koji su trenutno popularni, za vaš novčanik najbolje je izbjegavati nagonsku kupnju mnoštva trendovskih komada. Prije svega, oni su rijetko napravljeni kvalitetno, jer proizvođači često brzaju u žurbi da sustignu trend, no uz to takvi komadi će jednako brzo i izaći iz mode. 

Dobro je svoj ormar svako toliko obogatiti kupnjom moderne ženske majice, no pripazite da ne pretjerate. Često pametnim kombiniranjem ženskih majica s dodatcima možete stvoriti upečatljivu, ali i jedinstvenu kombinaciju i to korištenjem samo dodataka koje već imate u ormaru. To je svakako dobro za vaš novčanik, ali i prirodu, jer smanjuje količinu smeća.

Postovi iz iste kategorije: