Prilikom bilo kakvog fizičkog rada korisno je biti prikladno obučen, kako bi se mogućnosti za nezgodu svele na minimum. Kod nekih poslova radna odjeća i radne cipele zakonom su propisane i obavezne za nošenje, a one mogu smanjiti mogućnost nezgoda. U slučaju da vam nešto padne na nogu, radne cipele će s kapicom zadržati predmet i blokirati ozljedu stopala, te upravo zbog toga svatko bi ih trebao nositi, neovisno o tome da li radi nešto privatno ili na poslu.

Radne cipele mogu biti udobne

Prije nekoliko godina na tržištu su se pojavile radne tenisice i donijele potpunu revoluciju kod mnogih radnika. Za razliku od prethodnih radnih cipela koje su težile znatno više i bile neudobne, radne tenisice su pravi preporod kod mnogih radnika. Njihovu nešto višu cijenu opravdava nevjerojatna udobnost i lakoća, te nakon cijele smjene u njima nećete osjećati bol u nogama kao kod klasičnih radnih cipela. Za poslove kod kojih nema visokih mogućnosti ozljeda, poput rada u skladištu, radne tenisice odlična su alternativa. Isto kao i kod cipela, i tenisice su prošle razna testiranja što se tiče vodootpornosti i zaštite, a sve imaju kapicu koja će vas zaštititi u slučaju pada nekog predmeta na stopalo.

Obavezna radna odjeća

U Hrvatskoj je zakonom o zaštiti na radu propisana obavezna zaštitna odjeća kod mnogih zanimanja. Neovisno o tome želite li nositi ili ne, prema zakonu ste obavezni. Razmislite o tome kako je svega djelić sekunde potreban da se desi nezgoda, koja u slučaju da ne nosite radne cipele može biti kobna za vaše stopalo. Zbog toga uvijek imajte na umu da je zaštitna obuća i odjeća veoma važna i da nikako ne biste smjeli izbjegavati njeno nošenje. Za poslodavce radna odjeća može biti i odličan način promocije, ako svi radnici koriste odjeću s otiskanim logotipom firme.

YouTube video

Radne tenisice online

U online trgovini Habeco dostupni su razni modeli radne obuće. Bilo da želite kupiti radne cipele ili tenisice, u ovoj online trgovini možete ih pronaći po najboljim cijenama i odličnoj kvaliteti. Sve cipele iz ponude prošle su razna testiranja i imaju sve potrebne certifikate, te su priznate za rad na raznim zanimanjima. Prije kupnje pročitajte opis, te odaberite odgovarajuću veličinu i naručite proizvod. Za nekoliko dana poštar će na vašu kućnu adresu isporučiti paket, te možete biti opremljeni za posao.

Radne hlače ugodne su za nošenje i jako otporne. Na mjestima na kojima se očekuje najviše oštećenja nalaze se pojačanja od poliestera. Čitajte više …

Spremne za zimu uz ženske čizme. Bliži se zima, a s njom i vrijeme kada sve više nosimo udobnu i toplu zimsku obuću. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: