Puloveri su veoma popularni već dugi niz godina i kod žena i kod muškaraca. Razlog za to je njihov odličan izgled i veoma dobra toplinska svojstva koja pružaju tijelu. Oni su prigodna odjeća i za šetnje i za odlaske u crkvu, a oba spola jednako ih vole. Postoje obični, puloveri s v vratom ili pak oni s kapuljačom, a kroz današnji tekst pobliže ćemo vas upoznati s vrstama i načinom nošenja.

Obični i v vrat puloveri

Puloveri su odjevni predmeti u koje spadaju sve deblje majice, a najčešće se izrađuju od finih materijala. Oni su odlični za hladne zimske dane, te će vaše tijelo držati na toplom. V vrat puloveri, s druge strane, koriste se za nošenje na košulju. Oni izgledaju znatno svečanije i nose se na posebne prilike, te rijetko tko nosi v vrat svakodnevno.

YouTube video

Razlog tomu je što je na njih potrebno nositi košulju (i kravatu), jer bez toga v vrat na debeloj majici izgleda poprilično glupo. Razlikujemo još i pulovere s kapuljačom, koji i nisu previše popularni, upravo zbog nepotrebnog dodatka – kapuljače.

Čitajte i sljedeći članak: Novi hit modne industrije

Majice s natpisima za muškarce i žene dolaze u raznim modelima i oblicima

Puloveri s tiskom

Ove zime totalni su hit puloveri s tiskom na kojim se nalazi neka zanimljiva slika ili tekst. To mogu biti smiješni puloveri, oni s motivacijskim natpisom ili pak majice za parove. Oni su i odličan poklon s kojim ćete zasigurno razveseliti prijatelje, a na vama je da odaberete što želite da se nalazi na njima. King & Queen puloveri su posebno popularnih kod mlađih generacije kao pokloni za Valentinovo.

Kreiraj sam svoj pulover

Na majice.com.hr web shopu možete pronaći aplikaciju i sami kreirati majicu po želji. Puloveri na koje se može otiskati vlastiti dizajn dolaze u raznim bojama i odličan su poklon najbližima. Jednostavno odaberite na kakvu majicu želite kreirati dizajn (kratka majica, pulover, hoodie…) i dodajte sliku ili tekst koji želite tiskati na majici. U slučaju da nemate pripremljeni dizajn, možete odabrati iz ponuđenih slika i njih staviti na majicu.

Puloveri s tiskom su veliki hit ove zime, a razlog tomu je što su u potpunosti unikatni. Ako želite pozitivno iznenaditi osobe do kojih vam je stalo, personaliziranim puloverom prema njihovim interesima pokažite im da vam je stalo i da znate što vole.

Postovi iz iste kategorije: