Duge, guste i raskošne trepavice ističu oči i izgledaju veoma elegantno. Postoje mnogi načini za dodatno isticanje trepavica, no činjenica je da ne postoji mnogo načina za produljivanjem trepavica pa su duge i guste trepavice često stvar genetske lutrije. 

Ipak, serum za rast trepavica može vam pomoći da vaše trepavice izgledaju duže i gušće čak i bez šminke.

Serum za rast trepavica za duge trepavice
Serum za rast trepavica za lijepe trepavice

Jednostavno korištenje seruma i vidljiv efekt

Mnogi ljudi privid elegantnih i dugih trepavica postižu uz pomoć:

  •  maskare,
  •  umjetnih trepavica
  •  ekstenzija 

Ipak, problem svakog od ovih načina za produljivanje trepavica prije svega jest to što se trepavice dodatno mogu isušiti i oštetiti, što onda uzrokuje dodatno prorjeđivanje i ispadanje tijekom vremena. Kada se koristi Lux-Factor serum za rast trepavica takva negativna strana ne postoji jer se hrani koža, ali i dlaka, pa su trepavice zdravije i ljepše. Uz to, serum za rast trepavica omogućuje vam da imate lijepe i duge trepavice čak i na dane kada ne koristite šminku.

Zdravije, gušće i ljepše trepavice

Većina seruma za rast trepavica utječe na dva aspekta:

  • Produljenje vremena rasta – one postaju duže i gušće
  • Hranjenje i očuvanje zdravlja kože i dlake – ne pucaju, a sanira se i šteta koja može nastati trljanjem i korištenjem raznih preparata poput maskare i tonika za skidanje šminke. 

Također često sadrži mnoge hranjive tvari poput ricinusova ulja, vitamina i raznih prirodnih ulja poput ulja badema ili jojobina ulja. Ti preparati pomoći će tijekom vremena stvoriti savršene uvjete za rast i produljenje.

Pratite upute seruma za najbolje rezultate

Svaki serum za rast trepavica dolazi s uputama za korištenje, kojih se veoma važno držati. Prije svega, njega biste trebali stavljati samo na čiste i suhe trepavice. Maskara i slični preparati mogli bi spriječiti njegovo djelovanje.

YouTube video
Lux- Factor Eyelash serum za rast trepavica

Također je veoma važno nanositi ga pažljivo, četkicom duž trepavica ili pak kistom uz sam njihov korijen, ovisno o tipu proizvoda kojeg imate. Većinom se stavlja jednom dnevno, najbolje prije spavanja, te se na njega ne može staviti šminka, jer mu je potrebno duže vrijeme za upijanje.

Stoga, potražite idealan proizvod, koristite ga neko vrijeme i brzo ćete primijetiti razliku na svome licu.

Postovi iz iste kategorije: