Tople i sigurne, ženske čizme savršena su obuća za hladne zimske dane. Ipak, kada tražimo model koji nam odgovara, često nam je teško pomiriti želju za modernim i elegantnim čizmama i potrebu da one budu stabilne, tople i ugodne. A tim više ako čizme moramo moći uklopiti i u elegantnije odjevne kombinacije.

Srećom, trgovine s obućom nikad nisu bile punije i svaka žena će uz malo potrage pronaći onaj idealni komad obuće koji će s oduševljenjem nositi.

Zaštita stopala prije svega

Kada govorimo o čizmama u kojima planirate provesti najhladnije, vlažne i snježne dane, onda je kod odabira ženskih čizmi prije svega važno pronaći model koji će vaše stopalo čuvati od niskih temperatura i vlage. 

Ženske čizme jedna su od vrsta obuće koja se može nositi čak i ako je vrijeme nešto toplije

Najbolje ženske čizme za takve prigode moraju imati i protuklizne potplate uz koje ćete sigurno moći hodati po mokrim i skliskim ulicama i ledu na koji možete naići. Veoma je važno da su ženske čizme veoma stabilne. Modeli s visokim potpeticama i koji ne daju vašem gležnju podršku mogu uzrokovati ozljede ako hodate po neočišćenim stazama.

Elegancija za lijepe prigode

Jedan od problema s odabirom ženskih čizmi jest i da je teško pronaći model koji će odgovarati elegantnijim i uglađenijim kombinacijama koje često nosimo:

  •  na posao
  •  u izlaske 
  •  za svečane prigode

A uz to bi trebale pružiti istu zaštitu i sigurnost kao i klasične ženske čizme. Ako u tim odabranim čizmama ne planirate mnogo putovati po najgorim vremenskim uvjetima, onda ćete moći odabrati modele koji nude nešto manje zaštite. Ženske čizme s potpeticom, pogotovo ako su visoke, savršeno se mogu kombinirati uz haljine i suknje. Jednostavno dizajnirane ženske čizme do gležnja pak odlično će se uklopiti uz odijela i klasičnije kombinacije.

Odlična obuća za hladnije dane

Ženske čizme jedna su od vrsta obuće koja se može nositi čak i ako je vrijeme nešto toplije. Prvi hladniji dani jeseni savršena su prigoda da izvučete svoje ženske čizme iz ormara i kombinirate ih u romantične jesenje kombinacije. 

Meke i tanke, ženske čizme od skaja i brušene kože odlična su opcija za suhe hladnije dane, a dati će vam nježan i ženstven izgled. S druge strane, visoke čizme na petu odlična su opcija za jesenje haljine i suknje, a za toplije opcije, možete ih kombinirati s debelim najlonkama, štramplama ili čak i tajicama, ako je vrijeme jako hladno.

Ali za muškarca, jedan kvalitetan ručni sat nije samo modni dodatak, već statusni simbol.

Ručni satovi kao modni dodatak i statusni simbol. Kroz povijest su muškarci preferirali izvrsne džepne satove, jer su se ručni satovi smatrali nepouzdanima.  Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: