Lovely kozmetika, jedna je od rijetkih kozmetičkih kuća čija  je misao vodilja prvenstveno lijepa, zdrava i njegovana koža, a potom šminka. Naime, Lovely kozmetička kuća smatra kako bez njegovane i blistave kože nijedan dekorativni proizvod ne može izgledati dobro na licu te mu davati lijep izgled. 

Stoga oni u svom asortimanu nude tonike za lice, maske za lice koje čiste i osvježavaju kožu, daju joj hidrataciju ili pak čiste pore, sve u cilju promicanja zdravlja kože.

Temelj zdrave kože

Odlični tonik za lice branda Lovely je kozmetički proizvod koji se smatra ključnim korakom u rutini svake žene te je glavni sastojak koji licu pruža sjaj i blistavost te je na taj način priprema za ostale korake i šminkanje. Iz Lovely kozmetike ističu multifunkcionalnost svog tonika za lice, a između ostalog i:

  • uklanjanje mrtvih stanica kože, vodenog kamenca i ostataka šminke
  • vraćanje balansa kože, odnosno idealne pH vrijednosti
  • dodatna hidratizacija kože
  • smanjivanje pora
  • smirivanje upalnih procesa kože
  • redukcija viška sebuma kože

Od svakodnevnog do noćnog izgleda

Osim proizvoda preparativne kozmetike, Lovely kozmetika svojim kupcima nudi i širok asortiman dekorativne kozmetike. Prve su svakako palete sjenila za oči koje omogućuju kreiranje najrazličitijih makeup lookova.

Lovely paleta sjenila
Lovely paleta sjenila – Eyeshadow Palette Nude

Asortiman Lovely kozmetičkih proizvoda sadrži i palete sjenila veselih i jarkih boja uz pomoć kojih je moguće napraviti smjelije makeup lookove za noćne provode, ali ima i onih jednostavnijih, mirnijih tonova. Njima se vrlo brzo i lako postižu svakodnevni makeup izgledi – izbor je na vama.

Točka na i u svijetu kozmetike

Većina korisnica makeup-a uređenje trepavica smatra točkom na i svog makeup izgleda jer one uokviruju oči i dodatno ih naglašavaju. Kozmetika Lovely i za to ima rješenje pa se u njezinom asortimanu mogu naći precizni tuševi za oči koji ih dodatno naglašavaju, kao i maskare koje vašim trepavicama daju prirodan i naglašen izgled uz potrebno produžavanje i davanje gustoće te boje.

Video: Lovely Eyeliner Matte – Navy Blue

Svjež i sjajan izgled za svaku ženu

Osim proizvodima preparativne kozmetike, sjajan i svjež izgled kože možete postići i korištenjem kozmetičkih proizvoda Lovely poput:

Sve navedene Lovely kozmetičke proizvode moguće je naći u velikom izboru boja, nijansi i tekstura. Ovaj asortiman na taj je način prilagođen svakom tipu kože i tonu tena, kako bi korisnice diljem svijeta mogle pronaći proizvod u skladu sa svojim željama i potrebama.

Postovi iz iste kategorije: