Kod uređivanja zidova prostorije možete se odlučiti na promjenu boje kako biste ubili monotonu bijelu boju koja je već postala klasika za farbanje zidova. No, kako biste još više ukrasili zidove i učinili prostoriju posebnom, možete se odlučiti i na dekorativne zidne naljepnice, koje će posebno zadovoljstvo stvoriti kod djece. Ono što je prednost ovakvog uređenja zidove je što su veoma jeftine i možete ih sami jednostavno zalijepiti. U današnjem tekstu govorimo više o tome koji su trenutno motivi najpoznatiji i gdje možete nabaviti kvalitetne i jeftine dekorativne zidne naljepnice.

Razne vrste i boje naljepnica

Zidne naljepnice dostupne su u bezbroj varijanti, a proizvode se i u raznim veličinama. Dekorativne zidne naljepnice za uređenje dječjih soba najčešće dolaze u oblicima stabala, zvijezdi ili superheroja, a kao odličan način za pametno učenje mogu biti i zidne naljepnice na kartu svijeta ili slova. Kod uređenje dnevnog boravka, ljudi nerijetko postavljaju zidne naljepnice u oblicima biljki, a osim toga postoje i motivirajuće naljepnice koje će vas dočekati na zidu sobe svakoga jutra. One vam mogu pomoći da kroz dan budete motivirani i sretni.

Ne propustite: Božićni ukrasi za blagdan Božića u potpuno novom ruhu

Kako odabrati zidne naljepnice?

Dekorativne zidne naljepnice birate prema vlastitom ukusu, a veoma je bitno da imate veličinu koja vam je potrebna. Osim veličine, pažnju morate usmjeriti i na njen izgled. Iako se naljepnice s vremenom mogu skidati, ipak je bitno da odaberete onu koja vam neće dosaditi brzo i koja će ukrasiti prostor suptilno. Naš savjet je da birate što manje naljepnice koje vam neće previše odvlačiti pogled, te bi fokus ukrašavanja zidova trebao biti najviše na uređenju dječje sobe.

YouTube video

Dekorativne naljepnice online

Najjeftinije dekorativne zidne naljepnice možete pronaći u raznim internet trgovinama. Osim toga internet trgovine imaju i puno veći izbor naljepnica, a mnoge po potrebi kreiraju i naljepnice prema vašim željama. Nakon što odaberete naljepnicu koja vam se sviđa i koju želite naručiti, pažnju obratite na njenu veličinu. Ako vam veličina odgovara, naručite naljepnicu koja će u roku od nekoliko dana stići na vašu adresu. Jednostavno pronađite naljepnice koje želite, naručite i sami ukrasite novu prostoru u kući ili na poslu!

Mijenjate rasvjetu po kući? Ne želite da to jako utječe na kućni budžet? Proučavate izgled, kvalitetu, trajnost… Čitajte više

Regali za savršeni dnevni boravak. Izrazite svoj osobni stil odabirom savršenog regala za dnevni boravak. Za one koji vole moderne linije, eleganciju i praktičnost, ovi regali su idealan izbor. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: